Jump to content
AcidPixel.Net

MaxMini

Administrators
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MaxMini

  Model

  Nume mc: Tag Discord: Motiv: Doresti sa fi notat ca membru retras?
 2. Nume mc: Tag Discord: Timp de absenta: Motiv: Timpul maxim acordat pentru o cerere este de 1 luna.
 3. Nume mc: Nume reclamat: Grad: Motiv: Dovada: [poza]
 4. MaxMini

  Model

  Numele tau: Numele celui reportat: Motiv: Dovada: [poza]
 5. Nume: Nume mc: Tag discord: Varsta: De ce ai pierdut gradul: De ce crezi sa meriti gradul:
 6. Nume mc: De cand nu ai mai intrat pe server: Tag discord:
 7. MaxMini

  Model

  Nume: Nume mc: Motivul pentru care ai primit ban: Motivul pentru care crezi ca merit unban:
 8. Cerere Builder Nume: Ovidiu Nume mc: MaxMini Varsta: 19 ani Experienta: Poza cu un spawn: Poza cu un lobby: Un video cu constructia și vocal Poza cu mai multe constructi: Dorim sa afisati si intervalul orar la care va puteti prezenta.
 9. Cerere helper Survival/Skyblock/Faction/Skypvp/Prison Nume: Ovidiu Nume mc: MaxMini Tag discord: MaxMini#8181 Vârsta: 19 ani De ce crezi ca meriti gradul Helper: Dovada cu orele jucate: [poza] Dovada cu voturile: [poza] Ai citit regulamentele? Pentru a fi acceptat este nevoie de: 30 ore de joc Varsta de 12 ani 30 vote
 10. Aici o sa apară toti membri care au încalcat regulamentele si au primit Warn/Down/Remove.
 11. Regulament staff/donatori Acest regulament a fost gândit pentru membri staff/donatori, ai serverului play.acidpixel.net rugam ca acestia sa il respecte. Dacă întâmpinați probleme cu regulamentul contactați pe MaxMini#8181. 1. Este interzis sa nu salvați dovada unei sancționări a unui jucător de pe comunitatea noastră și sa nu o puneți în canalul personal al membrilor staff de pe discord. Warn 2. Membrii staff/donatori care au acces la gmc nu au voie sa ajungă pe locul 1/2/3 pe secțiunea skyblock/factions, aceste 3 locuri sunt doar pentru jucători /membri care nu au acces gmc, primele 3 locuri vor fi mereu recompensate._Warn_Resetare-Insulei_Ștergerea-Clanului_ 3. Ca membru staff/donator trebuie sa fi un exemplu pozitiv și să nu folosească limbaj de stradă: bă,mă,fă,etc. Mustrare Verbala 4.Nici un membru staff/donator nu are voie sa sanctioneze alt membru(exceptând regula a 3 a, si cele care fac legătura la reclama). Warn 5.Eventurile se vor face cu acordul unui Manager/System din iteme acelui membru, eventurile sa nu fie prea op mai ales daca sectiunea este la inceput. Warn 6.Nu este permis sa abuzati de comenzi cum ar fi: /v- doar daca verificati jucători de hack, anti-afk /kill-fara acordul jucatorului si dovada salvata /god- la un pvp pe mapa, warzone,warp pvp /tp- motiv ma plictiseam etc _Warn_Down_Remove_(dupa caz) 7. La numărul de 4 warn-uri Down fara a fi avetizati. 8.La numărul de 2 warn-uri intr-o saptamana Down fara a fi avertizat. 9.Pentru Troll se ajunge de la Mustrare Verbala pana la Down sau Remove. 10.În cazul in care ați primit o reclamatie din partea unui jucător veti avea o discutie cu acesta si un System, in urma discutiei veti avea parte de o judecata dreapta. 11.Membri staff/donatori trebuie mereu sa fie deschisi pentru a răspunde la întrebări. 12. Nu este permis sa absentati mai mult de 3 zile de pe server fără o cerere de inactivitate.Warn 13. Cei care aduc discuția de up, le va scădea șansa de al primi. Vă multumim ca ati avute răbdare sa ajungeti pana aici asta înseamnă ca chiar contează aceasta comunitate pentru dumneavoastra.
 12. Regulament jucatori Acest regulament a fost conceput pentru jucatori severvului play.acidpixel.net rugăm jucatori sa trateze cu respect ori ce regula. Dacă întâmpinați probleme cu regulamentul contactați pe MaxMini#8181 1.Nu este permis sa adresati injurii/jigniri/amenintari/rasism: Mute 15 min 2.Reclama indireca nume server/canal/comunitati: Mute: 30-60 min 3.Promovarea serverelor/comunitatilor directa: Mute: permanent 4.Pentru orice fel de ”chat flood”: Mute: 5-10 min 5.Prelungirea de caractere/caps peste 2 cuvinte scrise ”DAR,DAR”; spam: ”salut salut salut” Mute: 5-10 min 6.Nu aveti voie sa adresati insulte sau jigniri catre serverul sau staff-ul acestuia, cat nici sa-i amenintati, sa va bateti joc de ei sau afectati emotional: Mute: 6-12 ore (Pentru jigniri usoare sau batjocora nu foarte vulgara alte cazuri minore-medi). Ban: 6-12 ore (Pentru jigniri grave, vulgaritate excesiva, jigniri fata de familia, rasa, provenienta, limba, rasism, religie,discriminari ,jigniri fata de posibile probleme medicale sau alte cazuri cu un nivel mai ridicat). 7. Sa înșelați jucători ca sa nu mai doneze sau sa se lase de server BAN IP PERMANENT 8.Este interzis sa primiti iteme de la jucatori cu gamemode : Sanctiune : Confiscarea itemelor si jail 4h 9. Este strict interzis sa aveti nume cu : jigniri , nume server sau nume asemanator cu al membrilor din staff : Sanctiune ; kick ,[in caz ca nu schimba numele ] ban 24 ore 10. Este strict interzis sa face-ti constructii care pot cauza lag pe server / ferme 'afk" ; Sanctiune : Distrugerea constuctiei , confiscarea itemelor si resetarea balantei. 11. Este strict interzis sa abuzati de /helpop, aceasta comanda se va folosi doar in cazul in care aveti intrebari legate de server sau de raportat un "Hacker", cine abuzeaza de aceasta comanda , va fi sanctionat conform regulamentului; Sanctiune ; Kick- prima abatere / tempban 1d daca se tot insista. 12. Este strict interzis sa cereti unui staff sa va acorde orice fel de sanctiune ; Sanctiune : mute 15m "instigare staff '. 13. Este strict interzis sa spamati "vreau grad " , gradul il puteti obtine doar prin Donati sau cereri pe forum in cazuri exceptionale la eventuri ; Sanctiune : mute - 5m prima abatere / mute 25m - daca se insista. 14. Este strict interzis sa folositi orice hack /mod care va poate favoriza jocul vostru sau jocul altor playerii { Exceptie : Labby Mode / optifine / orice mod pt fps boost}. 15. Pentru a reaplica pentru functia de helper in cazul in care ati fost respins trebuie sa treaca 7 zile de la ultima cerere . [Ex. Y aplica 26/05/2020 si este respins. Y poate aplica din nou pe 04/06/2020 (peste 7 zile) ] . Administratia serverului play.acidpixel.net pot sa schimbe sau sa adauge reguli noi pe parcurs deci vă rugam sa treceti cel putin o data pe saptamana.
 13. MaxMini

  ACID PIXEL

  Pentru moment serverul nostru este în mentenanță va rugam sa reveniți mai tarziu.
×
×
 • Create New...